Sevgili Meslek Yüksekokulu öğrencilerimiz;

Almanca Hazırlık Okulumuz bünyesinde, 6 Temmuz 2020 - 26 Ağustos 2020 tarihleri arasında B1 Kuru Yaz Okulu açılacaktır. Kayıtlar 22 Haziran 2020 -1 Temmuz 2020 tarihlerinde, Almanca Hazırlık Koordinatörlüğü'ne yapılacaktır.

Yaz Okulu Eğitimi kayıt süreci için izlenecek adımlar aşağıdaki gibidir.

1. Yaz Okulu Eğitim Ücreti'nizin Mali İşler birimimizle irtibata geçerek, üniversitemizin banka hesabına online olarak yatırılması gerekmektedir. ( Dekont açıklama kısmına öğrenci numaranız ve ad-soyad bilgilerinin yazılması gerekmektedir. )

2. Ödeme yapıldıktan sonra edindiğiniz banka dekontunun, Almanca Hazırlık Okulu Koordinatörümüz Neslihan Giray ve Meslek Yüksekokulu Sekreterimiz Ali Can İlvan'a mail adresleri üzerinden iletilmesi gerekmektedir.

neslihan.giray@yeditepe.edu.tr - alican.ilvan@yeditepe.edu.tr

3. Yaz Okulu kayıt sürecinin tamamlanması için Almanca Hazırlık Okulu Koordinatörümüz Neslihan Giray'dan ilgili geri bildirimin alınması gerekmektedir.

Siz öğrencilerimize saygıyla duyurulur.

Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü