• Türkçe
  • Deutsch

Sevgili Meslek Yüksekokulu öğrencilerimiz;

Almanca Hazırlık Okulumuz bünyesinde, 6 Temmuz 2020 - 26 Ağustos 2020 tarihleri arasında Ücretli  B2 Kuru Yaz Okulu ve  Ücretsiz Almanca Tamamlama Dersi açılacaktır. Kayıtlar 29 Haziran 2020 - 3 Temmuz 2020 tarihlerinde, Almanca Hazırlık Koordinatörlüğü'ne yapılacaktır.

Ücretli B2 Kuru Yaz Okulu kayıt süreci için izlenecek adımlar aşağıdaki gibidir.

1. Yaz Okulu Eğitim Ücreti'nizin Mali İşler birimimizle irtibata geçerek, üniversitemizin banka hesabına online olarak yatırılması gerekmektedir. ( Dekont açıklama kısmında ad-soyad, okul numarası ve program bilgisi olması gerekmektedir.)

2. Ödeme yapıldıktan sonra edindiğiniz banka dekontunun, Almanca Hazırlık Okulu Koordinatörümüz Neslihan Giray ve Meslek Yüksekokulu Sekreterimiz Ali Can İlvan'a mail adresleri üzerinden iletilmesi gerekmektedir.

neslihan.giray@yeditepe.edu.tr - alican.ilvan@yeditepe.edu.tr

3. Yaz Okulu kayıt sürecinin tamamlanması için Almanca Hazırlık Okulu Koordinatörümüz Neslihan Giray'dan ilgili geri bildirimin alınması gerekmektedir.

Ücretsiz Almanca Tamamlama Dersi kayıt süreci için izlenecek adımlar aşağıdaki gibidir.

1. Almanca Hazırlık Okulu Koordinatörümüz Neslihan Giray ve Meslek Yüksekokulu Sekreterimiz Ali Can İlvan'a mail adresleri üzerinden iletilmesi gerekmektedir. ( Mailde talebin resmi bir dille yapılması ve ad-soyad, okul numarası ve program bilgisi olması gerekmektedir.)

neslihan.giray@yeditepe.edu.tr - alican.ilvan@yeditepe.edu.tr

Siz öğrencilerimize saygıyla duyurulur.

Dipnot: B2 Kurunu başarıyla tamamlayan öğrencilerimize, sertifikaları verilecektir.

Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü