Sevgili Öğrencilerimiz,

Bildiğiniz gibi hem derslerin Almanca içeriğini daha iyi anlayabilmeniz hem de MIU Döneminde Almanya ve/veya Alman firmalarında yapabilmek için B2 seviye Almanca istenmektedir.

(B2 seviye Almanca olmadan Almanya'daki firmalar MIU için öğrenci kabul etmemektedir.)

Almanca seviyelerini iyileştirmek amacıyla Almanca Hazırlık Yaz Okulu açılacaktır.

• Dönem : 4 Temmuz-22 Ağustos tarihleri aralığında sürecektir.
  • Başvuru : En geç 20.Haziran'a kadar kayıtlar yapılmalıdır. Sonrasında kayıt kabul edilmeyecektir.
    • Kayıtlar akabinde ödemeler tamamlanarak "Ödeme Dekontu" da birlikte getirilmelidir.
  • Ücret :  %50 Burslu öğrencilerimize 5.550  (KDV dahildir) %100 Burslu öğrencilerimiz Kayıt olup derslere devam etmek şartı ile ücret ödemeyecektir.
  • Seviyeler
    • A1-A2 seviye Almanca Kursu : Almanca Hazırlık Koordinatörü Neslihan Giray Hocaya başvurmalısınız.
    • B1 seviye Almanca Kursu : Almanca Hazırlık Koordinatörü Neslihan Giray Hocaya başvurmalısınız.
    • B2  seviye Almanca Kursu : MYO Sekreterliğinden Uzman Yardımcısı Derya Yıldız'a  başvurmalısınız.

Tam Burslu Öğrencilerin Doldurması Gereken Form:/sites/default/files/tam_burslu_ogrenciler_icin_kayit_formu.pdf

%50 Burslu Öğrencilerin Doldurması Gereken Form :/sites/default/files/50_burslu_ogrenciler_icin_kayit_formu.pdf

Sevgi ve Selamlarımızla