Değerli Öğrencilerimiz;

MYO öğrencilerimize mevcut laboratuvar olanaklarımızı göstermek ve bazı uygulamaları yapmak üzere bir program yapılmıştır.

• Ekteki listede laboratuvarlarımızda yapılacak uygulamalar ve bunların hangi günlerde ve saatlerde yapılacağı belirtilmiştir.
  • 14.11.2022 (Pazartesi) tarihinden başlayacak olan bu uygulamalar 12.12.2022 ile başlayan hafta son bulacaktır. Bu uygulamalara arzu eden bütün 1. inci ve 2. nci sınıf program öğrencilerimiz katılabilirler.
  • İsmail bey ve Eren beyin nezaretinde yapılacak bu uygulamalar için katılmak isteyen öğrencilerimizin İsmail beye (ismail.sahin@yeditepe.edu.tr)  mail göndererek katılmak istedikleri tarih ve saati bildirmeleri gerekmektedir. Aynı anda uygulama yapabilecek öğrenci sayısı sınırlı olduğundan İsmail beyden teyid almaları gerekmektedir.

/sites/default/files/myo_lab_kullanma_saatleri.pdf

/sites/default/files/myolab_son_durum_2.pdf