Sevgili Öğrencilerimiz,

Cumhuriyetimizin 100. Yılına ithafen gerçekleştirilen Kariyer Fuarında; “İZ Bırakan Markalar” la Mühendislik Fakültesi avlusundaki stantlarda buluşuyoruz. Firmaların İK temsilcileri ile tanışma fırsatı, marka tanıtımları, mülakat simülasyonları, staj ve iş görüşmeleri olanaklarından yararlanmak için tüm öğrencilerimizi bekliyoruz.

Üniversitemiz Öğrenci Merkezi Koordinatörlüğü’ne bağlı Kariyer Gelişim ve Mezunlarla İletişim Müdürlüğü tarafından, 2023 – 2024 Akademik Yılı çalışmaları kapsamında, Cumhuriyetimizin 100. yılında İZ Kariyer Etkinlikleri’nin ikincisi 14.12.2023 tarihinde yapılacaktır.

Mühendislik Fakültesi Avlu’sunda, masa/stant düzeninde 10:00 – 16:00 saatleri arasında yapılması öngörülmüştür.

Ayrıca yine aynı tarihte 17:00-19:00 saatleri arasında Mezun Paneli düzenlenecektir.

Siz değerli öğrencilerimizi Kariyer Fuarımızda görmeyi dört gözle bekliyoruz.

Sevgilerle,

MYO Yönetim