• Türkçe
  • Deutsch

Sevgili Öğrencilerimiz,

MYO Laboratuvar/Atölye çalışmalarına katılabilmeniz için İSG (İş Sağlığı ve Güvenliği) Eğitimi planlanmış olup tüm öğrencilerimizin katılımı zorunludur.

• ISG eğitimi ve sertifika süreci iki (2) aşamadan oluşmaktadır
    • Eğitimin 1.aşaması 07 Mart 2024 Perşembe 13.00-15.00 Üzeyir Garih Salonunda yapılacaktır.
    • Eğitimin 2.aşaması 8 saatlik online gerçekleşecel eğitim link ve bilgileri sizlerin e-mailine ayrıca göncerilecektir.
    • Eğitime katılan ve eğitim sonundaki sınavda başarılı olan öğrencilerimiz İSG Sertifikası almaya hak kazanacaklardır
  • İSG Eğitimi Üniversitemizin İSG Sorumlusu ve Sağlık Ekipleri tarafından verilecektir.
  • Eğitime katılmayan veya sınavda başarılı olmayan öğrencilerimiz sertifika alamayacağı için MYO Laboratuvar ve Atölye uygulamalarına kabul edilmeyecektir.
  • Eğitim katılım yoklaması eğitim başlangıcında alınacaktır.

Tarih: 07 Mart 2024 Perşembe

Saat: 13:00 - 15:00