Sevgili Mezunlarımız,

Bu dönem MYO Mezuniyet Törenimiz öncesinde Mezunlarımız, Mühendislik ve MYO öğrencilerimiz, Akademisyen, YUTTO Ofisi ile birlikte Sektör Temsilcisi Partner firmaların da katılabileceği "Öğrencilerimizden başarılı Projeler & Network & Kariyer olanakları" konulu bir etkinlik düzenliyoruz.

Mezuniyet Töreni ve Etkinlik 02.Ekim 14.00-18.00 'aralığında Yeditepe Ataşehir kampüsünde 1.200 kişilik İnan Kıraç Seminer salonunda gerçekleşecektir.

• 14.00 Açılış
  • 14.10 Mezunların Proje Sunumları
    • Bahar dönemi Mesleki Eğitim Projeleri Posterleri (Tek Sayfalık Sunumlar) Fuaye alanında Posterleri olacaktır
    • Mezunlar Fuaye salonunda Proje Uygulamalarını (Maket, Simülasyon, Notebook,...) tahsis edilecek masalarda tanıtabilecektir.
    • MIU Program Kurulunda en ilgi çekici ~8 projeyi Mezunlar Seminer salonunda ~5 dakikalık sürelerde tanıtabilecektir.
  • 15.00 Mesleki Eğitim Partnerlerimizin Sunumları
    • Mesleki eğitime destek veren Partner Firmaların kısa sunum & tanıtımları
    • Fuaye alanında firmaların standları planlanmakta olup, Proje geliştirme/İşbirlikleri/Mesleki Eğitim Fırsatları/Kariyer/Danışmanlık görüşmeleri yapılabilir.
  • 16.00 Mezuniyet Töreni
    • Akademisyen ve Mezunların salona yürüyüşleri ve yerleşimleri
    • Konuşmacılar (Rektörlük, MYO Müdürü, Dönem 1. öğrenci)
    • Programların Mezuniyet Seremonileri (Mezunlar, Dönem 1-2-3. , Onur-Yüksek Onur Belgeleri