YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU ile TEUTLOFF İŞBİRLİĞİ ANLAŞMASI İMZALANDI

Yeditepe Üniversitesi Meslek Yüksekokulu öğrenci ve mezunlarının Almanya'daki eğitim ve kariyerlerine destek amaçlı olarak Yeditepe Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Canan Aykut Bingöl ve Teutloff Eğitim Kurumları Direktörü Caner Durgut tarafından  İşbirliği Protokolü imzalanmıştır.

Bu Protokol ile Teutloff Eğitim Kurumu Yeditepe Üniversitesi Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin Almanya'da Mesleki İşyeri Uygulamaları eğitimi ve IHK Zertifikate (Almanya'da Eğitim veya istihdam durumunda gerekli olan  Meslek Odalarının verdiği Mesleki Yeterlilik Sertifikası) konularında destek olacaktır.

Ayrıca Mezunlarımızın Almanya'da Lisans eğitimine devam veya Almanya'da istihdam konularında da rehberlik ederek destek olacağını belirten İyi Niyet Mektubunu da sunmuştur.

Almanya ve Türkiye'deki eğitim Kurumlarını bir araya getiren AHK (Türk alman Ticaret Odası) Eğitim Projeleri Yöneticisi Oya Dinçdoğdu'ya da koordinasyon ve desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Tüm öğrenci ve mezunlarımıza kariyer yolculuklarında farklı alternatifler yaratmaya devam edeceğiz.

Sevgilerimizle.

Öğr. Gör. Düzgün Arslan