• Türkçe
  • English
  • Deutsch

TÜYAP Fuarına düzenlemiş olduğumuz geziye katılım sağlayan bazı öğrencilerimizin Fuar hakkındaki görüşleri;

"Geçtiğimiz günlerde, Yeditepe Üniversitesi Meslek Yüksekokulu öğrencileri olarak Petrol ve Medikal Ekipmanlar fuarı gezisine katıldık. Bu gezide, Mekatronik, Elektronik ve İnternet Ağ Teknolojileri bölümleri olarak Sektörel yenilikleri yakından takip ettik. Fuar, petrol ve medikal ekipmanlar üzerine yoğunlaşmıştı. Sektördeki son yenilikleri keşfetmek için, fuar alanında yer alan firmaları ziyaret ettik. Bu ziyaretlerde, sektördeki son teknolojiler hakkında bilgi edinerek, sektördeki yenilikleri takip etme fırsatı yakaladık. TÜYAP fuarı gezisi, sektörel yenilikleri yakından takip etmek ve kariyer hedeflerimize ulaşmak konusunda bizlere oldukça önemli bir fırsat sundu. Öğrenci-öğretmen işbirliği ile daha verimli bir gezi gerçekleştirdik ve mezuniyet sonrası iş imkanları hakkında bilgi edinme şansı yakaladık."

"Fuarda, dünyaca ünlü petrol şirketleri ve ekipman üreticileri, son teknolojilerini sergiledi. Ürün yelpazesi, petrol sondaj ekipmanlarından, madeni yağ ve kimyasallara, istasyon market ürünlerinden, tesisat ekipmanlarına kadar geniş bir yelpazeyi kapsıyordu. Ayrıca, yenilenebilir enerji teknolojileri ve alternatif yakıtlar hakkında da bilgi alınabilecek seminer ve konferanslar düzenlendi. Fuar alanının en beğendiğimiz özelliklerinden biri, stantların çeşitliliğiydi. Her sektörden ve her ilgi alanından bir şeyler bulmak mümkündü. Fuarın en ilgi çeken yönlerinden biri, katılımcıların son teknoloji cihazları deneyimleme fırsatıydı. Fuarda birçok firma, ürünlerini interaktif olarak sunarak ziyaretçilere farklı bir deneyim yaşattı."

"Yeditepe Üniversitesi MYO olarak, 16-18 Mart 2023 tarihleri arasında, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen Petroleum Istanbul fuarını ziyaret ettik. Petrol ve gaz endüstrisinde yer alan birçok şirketi ve kuruluşu bir arada görme fırsatımız oldu. Böylece şirketlerin en güncel ürünleri, teknolojileri ve hizmetleri hakkında bilgi sahibi olduk."

 

 

Sevgilerle

MYO Müdürlüğü

 

paylaş