Siemens Türkiye ve Yeditepe Üniversitesi mesleki eğitim için güçlerini birleştirmeye Bahar2024 Döneminde de devam ediyor. Gerçekleşen iş birliği ile Yeditepe Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu’ndaki öğrencilere Siemens Türkiye yöneticileri ve çalışanları destek vermeye devam edecek.

22 Şubat 2024'te başlayacak “Marka Ders – Siemens Bölgesel Çözümler ve Servisler Akıllı Bina Teknolojileri” dersinin müfredatı Siemens Türkiye tarafından hazırlanacak, dersler ise; ilgili dersin Öğretim Elemanı ve Siemens Türkiye ekibinin katılımıyla Türkçe ve Almanca içeriklerle işlenecek. Müfredatın yanı sıra alanında uzman isimlerle bir araya gelme imkânı bulacak olan öğrenciler, deneyimli isimlerden sektöre ve uzmanlık alanlarına yönelik tecrübeleri öğrenme şansı da elde edecek.

Ders içeriği ile ilgili bilgiler ekli görsellerdedir.

/sites/default/files/default/siemens_0.pdf

Sevgilerle