Değerli öğrencilerimiz,

Yeditepe Üniversitesi Öğrenci Konseyi yönetmeliği uyarınca, Program bazında program öğrenci temsilcisi seçimi için aday adayları belli olmuştur.

Bu kapsamda, 5-6-7-8 Kasım Propaganda süresi dikkate alınarak 9 Kasım 2021 tarihinde aşağıda iletilmiş olan link üzerinden ve program bazında temsilcisi seçimlerinin yapılması gerekmektedir.

Bu bağlamda ilgili formun 09 Kasım 2021 tarihinde açılması ile birlikte PROGRAM BAZINDA DOLDURULMASINI önemle rica ederiz.

Sağlıklı günler dileriz.

ÖĞRENCİ KONSEYİ SEÇİMLERİ ADAYLAR

Yeditepe Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Elektronik Teknolojisi programı öğrenci konseyi aday adayları başvuruları tamamlanmış olup, 29.07.2021 Tarih ve 2021/15 Sayılı Senato kararıyla yürürlüğe giren Yeditepe Üniversitesi Öğrenci Konseyi yönetmeliği Öğrenci temsilci adaylarında aranacak nitelikler uyarınca uygun bulunan aday/adaylar aşağıda belirtilmiştir.

Elektronik Teknolojisi Programı Aday;

• Burhan YAZICI

Yeditepe Üniversitesi Meslek Yüksekokulu İnternet ve Ağ Teknolojileri programı öğrenci konseyi aday adayları başvuruları tamamlanmış olup, 29.07.2021 Tarih ve 2021/15 Sayılı Senato kararıyla yürürlüğe giren Yeditepe Üniversitesi Öğrenci Konseyi yönetmeliği Öğrenci temsilci adaylarında aranacak nitelikler uyarınca uygun bulunan aday/adaylar aşağıda belirtilmiştir.

İnternet ve Ağ Teknolojileri Programı Aday;

• Doğuş ŞEN

Yeditepe Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Mekatronik programı öğrenci konseyi aday adayları başvuruları tamamlanmış olup, 29.07.2021 Tarih ve 2021/15 Sayılı Senato kararıyla yürürlüğe giren Yeditepe Üniversitesi Öğrenci Konseyi yönetmeliği Öğrenci temsilci adaylarında aranacak nitelikler uyarınca uygun bulunan aday/adaylar aşağıda belirtilmiştir.

Mekatronik Programı Adaylar;

• Hümeyra KARAHAN
  • Ali YAZICI
  • Samet ARSLAN

Yeditepe Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Otomotiv Teknolojisi programı öğrenci konseyi aday adayları başvuruları tamamlanmış olup, 29.07.2021 Tarih ve 2021/15 Sayılı Senato kararıyla yürürlüğe giren Yeditepe Üniversitesi Öğrenci Konseyi yönetmeliği Öğrenci temsilci adaylarında aranacak nitelikler uyarınca uygun bulunan aday/adaylar aşağıda belirtilmiştir.

Otomotiv Teknolojisi Programı Aday;

• Doğan ÖZEN