Almanca Hazırlık Programı 2024-25 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Ders Kitapları Listesi

Öğrencilerimiz, bir yıllık hazırlık sınıfı süresince aşağıda belirtilen A1, A2 ve B1 seviyelerine uygun ders kitaplarından sorumlu olacaklardır.

Almanca bilgisi olmayan ve hazırlık sınıfına temel Almanca seviyesi (A1) ile başlayacak öğrencilerimiz, Güz dönemi boyunca A1 ve A2 kurlarını başarıyla tamamladıkları takdirde, Bahar döneminde B1 seviyesine uygun ders kitaplarından sorumlu olacaklardır.

A1 Kuru: Momente A1 Kursbuch, Arbeitsbuch (Hueber)
A2 Kuru: Momente A2 Kursbuch, Arbeitsbuch (Hueber)
B1 Kuru: Momente B1 Kursbuch, Arbeitsbuch (Hueber)

Tüm kitaplar, okulumuz öğrencilerine uygulanan özel indirimle Türk Alman Kitabevi’nin www.tak.com.tr sayfasından online olarak (üye olduktan sonra "Yeditepe" seçilerek) ya da aynı yayınevinin

Beyoğlu İstiklal Caddesi No:237 – 34431/ İstanbul adresinden temin edilebilir.

Öğrencilerimizin ders kitaplarını, dersler başlamadan önce temin etmeleri gerekmektedir. Almanca Hazırlık Okulunda fotokopi ve korsan kitaplarla derslere katılmak yasaktır. İlgili kaynakların orijinal olması zorunludur.

Sevgilerle.